Velkommen

 

Velkommen til Piabua som er navnet på sykroken min :)

Jeg er en godt voksen dame (i alle fall utenpå :) ) som elsker å være kreativ. Det være seg bak symaskinene mine, ved tegnebordet eller med strikkepinner eller heklekrok mellom fingrene. Løvsag, hammer og spiker samt Dremel-verktøy er det også kjekt å sysle med. Kort sagt; jeg holder på med litt av hvert men mest tid tilbringer jeg bak symaskinene.

Alt jeg legger ut for salg er av eget design. Det er skjelden at 2 ting blir lik. De kan selvfølgelig være laget over samme lest, men stoffer og fargevalg gjør hver og en av dem unike. Blir det lagt ut ting av andre designere som jeg har sydd så vil det stå på siden.

Finner du noe du har lyst å kjøpe eller bare synes er flott, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail – mailadressen min finner du nederst på siden her :) Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger :)

 

For noen år siden fikk jeg en kronisk sykdom og i noen ganger lange og andre ganger korte perioder har jeg ikke mulighet til å bevege meg så mye. Da er det brodering (korsting) i godstolen som blir brukt som medisin. Jeg broderer bilder med 1 tråd og i 90 farger og mønstrene blir kjøpt og lastet ned fra www.heavenandearthdesigns.com – en fantastisk web-side når det gjelder broderimønster.

I de foregående månedene nå i 2011 har jeg brodert på FatherChritmas – kanskje han blir ferdig til neste jul?

 Broderiet har ca 250 000 kors-sting så det tar sin tid å brodere det – det er nå tålmodig er en dyd :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I januar og februar 2011 laget jeg – med hjelp i fra min flinke og også idèrike mann et miniatyrhus i et gammelt vitrineskap. Alle vegger, vinduer, dører og trapper er laget i kryssfinèr. De er tapesert med tildels selv-designede tapeter. De fleste møblene har jeg konstruert og laget selv. Tepper er enten sydd på symaskin eller heklet og «findukene» på kjøkkenbordet og i stua er heklet av sytråd!

Et arbeid som krevde alt jeg har av kunnskaper om papir, stoffer, tre-materialer, design, osv. Utrolig artig prosjekt!

Her har jeg snekret kjøkkeninnredning med plass til det meste (alt er laget i størrelsen 1:12). Konfyren er laget av fimoleire og det er også de små kjøkkenredskapene som henger over den. Det er malt i kobber-emaljemaling etterpå.

Gardiner, duk og gulvtepper er heklet – et trivelig kjøkken å stulle litt i :)

 

 

 

 

 

Ett hvert hjem med respekt for seg selv ( :) ) har egen vinkjeller – også dette. Bordet kan felles opp når det ikke er i bruk og lemmen til potetkjelleren (under fremste stol) skal åpnes. Nå er kjelleren klart til en deilig ost- og vinaften for 2!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håper du finner sidene mine trivelige å titte på.

Er det noe du lurer på eller finner noe du vil kjøpe så ta kontakt med meg via mail; silvapia@live.no eller besøk min epla.no butikk; http://epla.no/shops/piabua/

Tusen takk for at du tittet innom :)

 

 Posted by at 15:56

  5 Responses to “Velkommen”

  1. Hei.
    Jeg er storimponert over det jeg ser på siden din. Du er til stor inspirasjonfor meg, som driver sånn aldeles i det små med litt lapper og «lørver». Min søster, Bjørg, lærte meg det grunnleggende med lappeteknikk og det ga mersmak. Ønsker deg et fortsatt kreativt og muntert år. Anita. (Ei hvalfangerdatter fra før i tiden ☺)

  2. Heisann Anita :) 2 + 2 = 4, så takk for siste (maaaaaange år siden) og tusen takk for ros! Det er så koselig å få være til inspirasjon for andre :) Jeg er jo også selvlært på symaskinen men, siden jeg synes det er så artig har jeg jo vært bak den i over 30 år – godt man lærer etterhvert :) Kos deg masse med lapper&lørver du også – utrolig masse flott som kan komme ut av en sånn «hau» :)

  3. hei ann barbro og erik. takk for sist. nå er vi straks på tur nedover igjen,vi lander neste lørdag den 15. tidlig på ettermiddagen(lufthansa). skal være 14 dager og skal bo samme plass som sist.håper vi kan treffes mens vi er der,det hadde vi satt stor pris på. ser at du tydeligvis er hjemme i norge akkurat nå; håper det går bra og at du får utbytte av turen. vi snakkes.klem monica og jan magne

  4. Hei, finfin blogg du har! Husker deg såvidt fra min tid i Svolvær, jeg var mye sammen med Søvi Rødsand som bodde like i nærheten av dere. Jeg er veldig interessert i de strikkepinneetuiene du har/ hadde, så hvis du lager flere, er jeg interessert i 2 stk, med vennlig hilsen Vigdis

  5. Måtte bare kommentere dine broderier, jeg er mållaus, at det går an!!! Kjempeimponert, du er utrolig kreativ og kunstnerisk, Håper å få se noe du har laget om jeg kommer nordover en gang….

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>