jan 052014
 

Først og fremst vil jeg takke hver og en især av dere som besøker Piabua :)

Det er til stor motivasjon for meg å «se» alle som titter innom og å få så mange flotte tilbakemeldinger – tusen takk nok en gang! :D

Som dere ser så er det lenge siden jeg har lagt ut noe for salg. Symaskinen min er i hvilemodus og jeg er i den heldige situasjonen at jeg kan drive på med det jeg lyster. For tiden hoder jeg på med quilling og strikker litt til nærmeste familie.

Jeg har en nevrologisk sykdom som gir meg smerter og kramper i perioder (verst nå om vinteren). Det er grunnen til at jeg ikke vil ta imot bestillinger fra dere. Jeg skulle så gjerne ha gjort det, men hensynet til helsen min kommer i første rekke og det og ikke kunne imøtekomme alle bestillingene blir en for stor medbelastinin – desverre.

I alle fall; kreativitet er medisinen min og jeg driver «alltid» med noe som gjør hverdagen lettere for meg :) Det aller meste av det jeg lager legger jeg ut på Smitt og Smule fra Piabua som er bloggen min.

Vil du titte litt der, trykker du HER

Mitt ønske;

Takk for at du tittet innom :D

 Posted by at 10:17

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>