mar 172013
 

Det meste av min produksjon blir for tiden lagt ut på min BLOGG fordi jeg holder på og lager strikke- og heklemønster på babyklær i størrelse 1 – 3 måneder. Et kjempeinspirerende prosjekt som opptar det meste av tiden min.

Jeg fikk imidlertid en henvendelse ang babyboots (tøfler) som jeg ikke kunne motstå :)

Her har jeg heklet disse nydelige bootsene (jeg synes de er helt nydelige) etter oppskriften HER Oppskriften er på engelsk og må kjøpes men ferdig produkt kan selges (etter tillatelse fra designeren).

Jeg har heklet disse i tynn alpakka og satt på vintage knapper.

Kr 225.- inkl porto                      SOLGT

 Posted by at 15:33

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>