okt 162012
 

Idèen til disse mappene som hver og èn rommer en pose med 100 te-lys kom fra min søster. Hun var like «irritert» som meg over disse plastposene med 100 te-lys som ble uformelige etter at vi hadde åpnet dem og te-lysene bare trillet utover i skap eller skuffe.

Jeg designet da en mappe hvor 100 te-lys får plass. En mappe som kan henge, stå eller ligge OG, som er lukket samtidig som den er åpen. Dette gjør det enkelt å hente ut et te-lys eller to i en fart uten at mange fler ramler ut.

Mappene er sydd i bomullstoffer og har vatt eller filt som mellomlegg. Jeg har quiltet alle lagene godt sammen slik at mappene blir stødige og gode.

Som dekor har de fått hver sitt vrangsydde hjerte som også fungerer som «lukke-klaff» påsydd 3 knapper hver. I toppen av mappene er det en hempe som gjør at mappen kan henges opp på veggen, under kjøkkenskapene eller hvor man måtte ønske.

Kr 249.- inkl porto                                  SOLGT

 Posted by at 16:20

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>