mar 132012
 

Etter en svært så gøyal tur hos ModelDayStudio i Drammen hvor kyndige hender la full makeup før fotografering slik at selv jeg ble fotogen!!!!, måtte jeg gå til innkjøp av litt makeup-børster og div andre remedier til øyne, øyenbryn og kinn. Siden jeg er litt praktisk anlagt og ikke liker å ha alt liggende hulter til bulter i en toalettmappe fant jeg ut at jeg kunne sy en make-upkurv til nyinvesteringene mine. Som tenkt så gjort :)

Kurven har utgangspunkt i mine kurver til kaffe-kapsler. Denne gangen har jeg vattert fòret ekstra tett for å få mappen stødig og god. Jeg har laget 3 lommer innvendig og sydd på strikk til børster og kajaler. Nå finner jeg det jeg trenger i en fei og synes kurven ble svært så dekorativ i hyllen på badet.

 Posted by at 19:25

  2 Responses to “MinOppfreshingsMappe :)”

  1. Så stilig sminkepung :) ))))

  2. Denne var flott. Mine sminketing ligger i en haug og tar seg absolutt ikke fint ut

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>