mar 022012
 

I de 2 siste ukene har jeg tatt fram strikkepinnene og kost meg med å lage litt småtteri til min kjære venninne sitt nye barnebarn og til min elskede datter.

Osloanorakken er strikket i Fritidsgarn – lyst blått og blåmelert – i størrelse 1 – 1 1/2 år. Jeg har også strikket ett par bomulls-sokker i deilig myk MandarinPetit.

 

Til min datter ble det ett par 4-kant tøfler i PT3 som ble tovet i 60 grader. Det ble litt hodebry for å knekke «koden» for sammensyingen men det var det vel verd :) Tøflene er kjempesøte på foten og varmer godt.

 

 

Så strikket jeg 3 oppvask-kluter i Calypso bomullsgarn. Jeg har strikket dem i 3 forskjellige mønstre med rett- og vrangmasker – myke og gode alle 3. Ett par grytekluter i samme garn ble det også. Dem har fått hjerter midt på i vrangmasker på rettstrikket bunn. Calypsogarnet fra Solberg er et av mine favorittgarn – herlig kvalitet og godt å strikkke med.

 

 

 Posted by at 9:07

  2 Responses to “KveldsstunderOgStrikkekos :)”

  1. Hei
    Fat bloggen din for en tid tilbake og ble så imponert over alt du har sydd og strikket. Har sansen for designa dine og både olaanorakken og tøfla var kanllfine. Kommer til å følge deg videre.

  2. Heisann Ildri :) Tusen takk for trivelig kommentar og at du vil følge bloggen videre – alltid så koselig med tilbakemeldinger!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>